Egyedi weboldalak, a tökéletes megoldás?!

Mindenki álma egy olyan weboldal, amit a kezdetektől fogva a szakértő fejlesztői csapattal szorosan együttműködve tud kidolgozni és a végeredmény pixelpontosan ugyanaz lesz, mint amit elképzelt. Mi elkészítjük neked, ha szeretnéd!

Miért válasszak egyedi fejlesztést?

Az egyedileg lefejlesztett weboldalak lényegesen gyorsabbak lesznek, mint egy CRM igénybevételével létrehozott site. Itt nincsenek felesleges modulok, funkciók, minden pontosan azért jön létre, hogy a weboldal szerves működésének valamelyik alappillére legyen. Nincsenek továbbá sablonok adta kötöttségek, így a végeredmény 100%-ban olyan lehet, mint amilyet elképzeltél, backend és frontend szinten is.

Milyen esetekben jó egy egyedileg fejlesztett oldal?

Akkor szoktunk egyedileg fejlesztett weboldalt javasolni tanácsra vágyó ügyfeleinknek, amikor a kérése annyira komplex és nem hétköznapi, hogy WordPress-ben vagy Shoprenterben is komoly sablon- és modulszintű átalakításokkal tudnánk csak megoldani a kérést. Ilyenkor célszerűbb tiszta lappal, egy teljesen egyedi rendszert felépíteni.

Milyen előnyei vannak egy egyedi fejlesztésnek?

Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, az alapokhoz pedig semmilyen webfejlesztői ismeret nem szükséges. Egy jól kiválasztott sablonnal pedig gyönyörű és naprakész weboldalt tudsz magadnak varázsolni. Karbantartott, rendszeresen frissített és komoly biztonsági megoldásokkal ellátott keretrendszer, így weboldalad tulajdonképpen 100%-os védelmet élvez a robotokkal és hackerekkel szemben.

Milyen hátrányai vannak egy egyedileg lefejlesztett oldalnak?

Ahogy azt bizonyára sejted már, egy egyedileg létrehozott, funkcionális weboldal rendszer kialakítása időigényes és cseppet sem olcsó mulatság. A WordPress és ShopRenter weboldalakkal ellentétben itt nincsenek kulcsrakész megoldások, mindent a nulláról kezdünk építeni, amihez komoly web- és szofvterfejlesztői ismeretek szükséges, továbbá tökéletes kooperáció az ügyfél és a fejlesztői csapat között.

Biztonságosak az egyedi oldalak?

Külsős szoftverintegrációk igénybevételével maximálisan biztonságossá lehet tenni az egyedileg fejlesztett weboldalakat is, továbbá folyamatos fejlesztésekkel és aktualizálásokkal olyan megoldásokat építhetünk weboldaladba, amely minden támodástól megvéd.

EGYEDI FEJLESZTÉS

Weboldal / Webshop fejlesztés

Az alábbi területeken építettünk már egyedi weboldalakat,
kattints rájuk a referenciák megtekintéséhez.

Étel & ital

Dolgozzunk együtt,
vedd fel velünk a kapcsolatot!

Dolgozzunk együtt!