WordPress weboldalak, amik termelnek is…

Ugye semmi szükséged egy olyan weboldalra, ami nem termel? Weboldalainkat inkább pénztermelő gépezeteknek mondanánk, és szakértői csapatunk minden elemét úgy tervezi meg, hogy az online eladások növelését szolgálja.

Miért válasszak WordPress-t?

A WordPress a legnépszerűbb keretrendszer manapság. Folyamatosan érkeznek hozzá az új és innovatív frissítések, folyamatosan monitorozzák a hibalehetőségeket és minden szempontból védhetővé tehetőek WP-alapú weboldalaid. Emellett felhasználóbarát admin felülettel is rendelkezik, így a későbbiekben te is egyszerűen tudod majd kezelni.

Milyen esetekben jó egy WordPress oldal?

Gyakorlatilag minden esetben ideális választás, mi viszont akkor szoktuk javasolni, amikor bemutatkozó oldalad nem csak egy statikus, funkcióktól és effektektől mentes lap, hanem valamivel komplexebb és a tartalom dinamikusan változik, vagy a későbbiekben te szeretnéd módosítgatni. Ez esetben megfontolandó lehet egy optimalizált WordPress weboldal elkészíttetése.

Milyen előnyei vannak egy WordPress oldalnak?

Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, az alapokhoz pedig semmilyen webfejlesztői ismeret nem szükséges. Egy jól kiválasztott sablonnal pedig gyönyörű és naprakész weboldalt tudsz magadnak varázsolni. Karbantartott, rendszeresen frissített és komoly biztonsági megoldásokkal ellátott keretrendszer, így weboldalad tulajdonképpen 100%-os védelmet élvez a robotokkal és hackerekkel szemben.

Milyen hátrányai vannak egy WordPress oldalnak?

A WordPress rengeteg olyan eleve beépített funkcióval rendelkezik, amire nem biztos, hogy szükséged van. Ezt egy alap felhasználó nem tudja kilőni, szakértői segítséggel azonban optimalizálható olyan mértékben, hogy a web betöltődési sebessége ne romoljon le a feleslegesen betöltött funkciók miatt. Figyelni kell továbbá a telepíthető bővítményekre is, némelyik nem kellőképpen lightweight, vagy aluloptimalizált, ez pedig szintén negatív hatással lehet a teljesítményre. A lényeg, hogy a WP oldalakkal szembeni leggyakoribb kritéria, a lassúság.

Biztonságosak a WordPress oldalak?

Teljes mértékben biztonságossá lehet tenni őket. Érdemes már a telepítéskor egy erős admin és jelszó párost választani, így valószínűtlen, hogy feltörik az oldalunkat. További extra protekciót is hozzárendelhetünk, mint a bejelentkezési URL elrejtése, spamszűrő, tűzfal és vírusirtó. Ezek igénybevételével gyakorlatilg kizárt, hogy adatlopás vagy hackertámadás áldozatai legyünk.

WORDPRESS

Weboldal / Webshop fejlesztés

Az alábbi területeken építettünk már WordPress weboldalakat,
kattints rájuk a referenciák megtekintéséhez.

Étel & ital

Technológia

Építőipar

Ruházat

Könyvelés, adminisztráció

Szolgáltatás

Ipar, gyártósor

Otthon, kert

Higiénia, kozmetikumok

Vezetés

Ajándékok

Egészség, vitaminok

Város

Kultúra, szabadidő

Dolgozzunk együtt,
vedd fel velünk a kapcsolatot!

Dolgozzunk együtt!