ONLINE MARKETING

Kiemelt munkáink

Varró Zsuzsa

Webshop, Instagram és online kattintás alapú hirdetések teljes felépítése a bevételtermelő folyamatok kialakítása volt a feladatunk.

The Forstner

Teendőink az eladások felépítése, Facebook, Google és Instagram felületek kezelései voltak.

Szakishop

A webáruház teljes kiértékelése és eladásösztönző folyamatainak megtervezése volt a feladatunk.

Natúr Tanya

Közösségi média kommunikációjuk megtervezése volt a feladatunk, egyszeri megbízásként.

Kuszi Kerékpár

Sokat elgondolkodnak, hogy kerékpárt is vesznek-e emberek online. A válasz: igen! A webshop átalakítása és online bevétel-termelő folyamatai tartoznak hozzánk: Facebook, Google, Instagram.

Natúrreform

Online jelenlétük teljes kiértékelése és növekedésük megtervezése volt a feladatunk.

HotWearz

Nőknek szóló márka online értékesítése Instagram, Facebook és Google kampányokkal.

DressWell

Ruhawebshop nőknek, ahol a trendi irányt képviselve kell PPC kampányok által elérnünk a hölgyeket.

Evenue Costumes

Jelmezek széles skálája. Ez a webshop főként szezonális, viszont a teendőnk az, hogy akkor a maxot hozzuk ki belőle.

ÉnProteinem

A nemzetközi Myprotein márka magyarországi legfőbb értékesítő webshopja teljes marketing stratégiáját mi építjük komplexen.

Harmónia Gyógyászat

Teljes online értékesítést vettük át és az 1. hónapban több bevételt termeltünk mint az elmúlt 1 évben bármelyik hónapban generált a webáruház.

Bubbaland

Magas minőségű babtextil termékek! Feladatunk a shop teljes online bevételtermeléseinek kialakítása és a húzó termékek eladásainak emelése. Cél ezentúl az is, hogy új termékvonalakat vezessünk be.

Tea4U

Célunk az volt, hogy a speciális teákat eljuttassuk az ország számos pontjára és egy stabil vásárlói réteget alakítsunk ki.

Aloe Webshop

A webshopjuk arculatának újraépítése volt a feladatunk, hogy eladásösztönzőbb és termelőbb legyen.

HasználtBolt

A cégük globális online jelenlétének felülvizsgálata, kiértékelése volt a feladat (webshop, PPC kampányok, közösségi média) és a SalesAutopilot rendszer teljes rendberakása.

Webshop Suli

Az egyik leginnovatívabb online tanulás, induló vállalkozásoknak. A teljes Google Ads tudásanyagát mi készítettük, melyet mára már több ezer tudásra éhes regisztrált olvasott és próbáltak alkalmazni a vállalkozásukba.

Be My Macaron

A francia különleges desszertet ők valósították meg legelőször az országban, céges és magánszemélyes gyártással egyaránt. Továbbá női alkalmakra különleges ajándékként vásárolják a legtöbben.

Vitamin Station

100 millió Ft éves árbevételű cég, akiknek hirdetési- és bevételtermelő rendszereiért mi felelünk.

Keto Kávé

Ők a ketofeszt.hu főszervezői és Magyarországon azt az innovatív piacot együtt építjük fel, melyet „ketogén diétaként” ismerhetünk.

Vagamary

Paksot másról ismerik az emberek ország szinten, viszont velük vált híressé a környéken a bio cukrászda fogalma.

Golden Granet

Mentes Díj 2019-es győztesei. Ők olyan pékárut és desszerteket árulnak, melyek a felső tízezernek szólnak.

Ringclock

Ez egy Start Up és a növekedési stratégia kidolgozása volt a cél. Ők Hongkongba is értékesítenek.

NaturAnyu

Növekedési tanácsadásként vettünk részt a projektben, ahol fő cél, hogy a magyar anyukákat vásárlásra buzdítsuk olyan ruhákra, melyek gyermekeiket egy egészségesebb növő felé terelik.

Vital-Force

Magyarország harmadik legnagyobb kondigépeket értékesítő webshopja.

Schrack Technik

Egy 4,6 milliárd Ft éves nettó forgalmú elektronikai termékekkel foglalkozó vállalkozás.

SzerszamKell.hu

piac egyik legnagyobb szerszám webshopja. Fő húzó termékük a Makita és Év Webshopja Díjat nyertek el, amely főszponzora a Maximum Business volt.

Profi Dogs

Növekedési tanácsadás kereteiben, az egyik mentorprogramunk kiemelt webshopja. A kutyás termékek mellett, új termékpaletta bevezetésében és az értékesítési tölcsérük kiépítésében segédkeztünk.

Dodo

Éves árbevételük 100 millió Ft és mindezt 1 év alatt.

Prince Shop

Baját a Halászléről ismerjük, viszont nem csak az étel kitűnő arrafelé, hanem a vállalkozói szenvedély is. Egy fiatal Úriember vezeti a céget és exponenciálisan nő a bevételek száma a webshopjában.

Novossadi

Budapesten, a váci utcában elhelyezkedő öltönyszalon, ahol „felső ezernek” készítenek egyediségeket. Van olyan ingjük is, amely 1 millió forintba kerül. A feladatunk az ország leggazdagabb rétegét elérni.

Vállalati Kártevőirtás

Magánszemélyek és szállodák számára futtatunk főként Google Ads kampányokat. Ezen speciális piac egyig legfontosabb szereplővé nőtték ki magukat ügyfeleink.

Kvinta

PPC kampányaik teljes auditja és növekedési tervük kialakítása volt a feladatunk.

GeoFortis

Online jelenlétük újraépítése volt a feladatunk, hogy az építőipar még fontosabb szereplőjévé váljanak.

Escort Live Girls

A felnőtt tartalmakat hirdető cég, mely a Magyarországról indult Livejasmin.com utódjaként lép piacra. Teljes nemzetközi stratégia kidolgozásában kérték a segítségünk, mely indulásként 12 ország piacra lépését jelentette.

CEDEK

Egy szeretetszolgálat, ahol az ember van a középpontban és a segítségnyújtás Budapest bevárosában emberek ezreit mozgatják meg és segítenek számukra különböző csatornákon. Feladatunk az online kommunikáció, az emberek toborzása és a piaci stabilitásuk fenntartása.

Million Starter

Olyan landing oldalt és weboldal felépítést kellett javasolnunk nekik, mellyel a befektetői és start up iránt érdeklődőket nagyobb %-os arányban konvertálhatnak.

Workania

Ma már ki ne ismerné a munkaerő piacon a Workania céget? Ügyfeleik között vannak pl. a Tesco, Wasabi, KFC, Rossmann, Audi, OBI és a Randstad cégcsoport is. Feladatunk az állásra jelentkezők elérése és számos kérdéstípus begyűjtése, igényeik, motivációjuk megállapítása és a piackutatás volt.

Fair Transfer

Transfer szállítás mesterfokon! Nem egyszerű feladat úgy elérni az ember online hirdetésekkel, hogy már akkor minket válasszon, mikor még meg sem érkezett a helyszínre. Viszont jelen cég esetében ez volt a feladatunk, megcélozva a magyar-külföldre utazókat és azon külföldieket is, akik hazánkba jönnének.

Sleduj Tesnami

A cseh és a szlovák piacon működő TV szolgálató vállalat. Magyar központja Budapest mellett található. Feladatunk az online stratégia és piackutatás kiépítése volt a külföldi piacokra.

Cass

Ha IPA-mentes székhely és szolgáltatóház, akkor cass.hu. Stabil üzleti háttérrel és számos aloldallal működő online vállalkozás, ahol a KKV szektor újabb vállalkozásainak eléréséért dolgoztunk, főként Google Ads rendszeren keresztül.

Dream Reality Cinema

Az országban mára már ismertté vált személyiség-fejlesztő rendszer egyik leghatékonyabb eszköze, az álommeditáció. A piaci bevezetésében és az online hirdetésekben működtünk együtt.

Complexpress

Az Év Webshopja verseny tulajdonosa és egy piacvezető logisztikai cég, aki az automatizált webshopok kialakításán dolgozik. A vevőszerző és brandépítő kampányait mi készítettük.

Hotel Korona ****

Eger vezető Wellness- és Borszállodájában hosszú távú partnerkapcsolatban állunk. Feladatunk az aktuális kampányok tudatos felépítése és hirdetések által feltölteni vendégekkel a szállodát.

LCF Kids Club

Egy nyelviskola, ahol céges képzést tartottunk több mint 30+ franchise partnerüknek arról, hogy miként tudnak sikeresebbek lenni az online térben.

F-ACT Interiors

Itt online marketingben működtünk együtt. A piac leginnovatívabb munkahelyi dizájn irodáiért ők felelnek.

Rosas Logisztika

Logisztikai cég, melynél az e-mail marketing rendszer kidolgozásában és az angol piacra lépésben segítettünk.